LA PORTENTOSA HISTÒRIA DE LA “CANDOROSA” TRISKEL I EL “MALVAT” JARABA

El passat 26 de juny el Director General de RTVV, José López Jaraba, va comprar a Triskel tres documentals per 532.500 euros més IVA, un preu més de cent vegades superior al seu valor de mercat. Hi ha motius per pensar que els responsables de Triskel són moooooolt llestos i el senyor Jaraba un pooooobre gafarró?

L’ENTUSIASME I EL MIRACLE

 L’entusiasme de Jaraba a l’hora de comprar els documentals contrasta amb la seua desídia a l’hora d’emetre’ls. Tanta desídia que resulta que Intereconomia els posa en atena abans que ell. Concretament, entre el 30 de octubre i el 13 de novembre.

Aleshores, passa un miracle: als responsbles de Triskel, que tan lleeeeestos foren enganyant a Jaraba amb la venda dels documentals, van i li tornen a Jaraba més de la meitat del que els corresponia segons el contracte firmat. Concretamemt, “tornen” 276.000 euros, a canvi de “readquirir una part dels drets de comercialització”.

Posteriorment, Jaraba informa en un comunicat que la venda dels drets d’emissió a “Intereconomia i altres cadenes autonómiques” ha reportat a RTVV la friolera de 210.000 euros, la qual cosa significaria que Canal 9 “només” va pagar 67.000 euros pels documentals. Però això no és el més notable de tan estranya operació. El millor de tot és que el senyor Jaraba s’ha ufanat en el mateix comunicat de no haver pagat a Triskel ni un sol euro. Collons amb el gafarró!

 PREGUNTAR ÉS OFENDRE?

 Aquests fets, que no poden qualificar-se d’altra manera que de portentosos, ens porten a plantejar un seguit de preguntes:

Per què els responsables de Triskel van tornar més de la meitat del que li corresponia cobrar d’acord amb el contracte firmat amb Jaraba? Acabàven de confessar els seus pecats amb monsenyor Rouco Varela?

Jaraba assegura que ha venut els drets d’emissió dels documentals a Intereconomia i a les autonòmiques. Sabem que Triskel ha pagat 276.000 euros per readquirir una part dels drets d’emissió. Triskel espera obtindre beneficis venent els drets d’emissió a les televisions d’Àfrica, Àsia i Oceania?

Tindrà alguna cosa a veure amb “el miracle” el fet que entre la data del contracte inicial i el moment de la seua “renegociació” Valenciaplaza va descobrir el pastís? Triskel i Jaraba haurien actuat de la mateixa manera si no els hagueren pillat amb el carrito del helado? Què pensarà el jutge? Serà de xocolate o de vainilla?

Podriem deduir del cas Trinquela que el senyor Jaraba serà tan generós a l’hora de pagar indemnitzacions als treballadors despatxats per l’ERO que estos es veuran obligats a tornar la meitat del que han cobrat en considerar-ho excessiu?

I més preguntes: La policia és tonta? Els pardals mamen? Els xiquets venen de Paris? Quintela vola?

Anuncis

Lectures

  • 791.448 hits

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

febrer 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« gen.   març »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  
%d bloggers like this: