UN FANTASMA PERSEGUEIX FABRA I EL SEU CONSELL

Decidida la desfeta de RTVV amb l’execució d’una massacre laboral que va a afectar 1198 persones, el fantasma de RTVV ha començat a perseguir els seus responsables polítics.

El Consell, presidit per Alberto Fabra, va visitar divendres passat Morella, on se celebrava el Sexenni.  Els membres del govern valencià, molt devots  ells, van participar com a grans estreles invitades en la desfilada del Retaule que recorre els carrers de la capital d’Els Ports.  Però el que no s’esperaven era topar-se amb la reivindicació d’una RTVV sense corrupció, pública, de qualitat i en valencià. Les seues cares i gestos ho diuen tot.

Alberto Fabra es toca l’ullet per dissimular els nervis. ” Glups ! Estos ací ! I ara què fa un president ?”

La consellera Català estira el coll exageradament en direcció oposada a la samarreta que tot el món ja ha vist. “A vore com puc dissimular, ji, ji, ji ! “.

I l’ex-companya de RTVV, i de moment encara ‘apessebrada’ al Consell, Lola Johnson, no sap on dirigir la seua mirada mentre s’aventa acceleradament amb un ventall. “Si ho sé em quede em casa , que el xampú d’ou mai m’ha sentat bé ! ” 

Animalets ! Encara no l’han soterrada i el fantasma de la RTVV ja ha començat a perseguir-los. I el que encara els espera !

Si voleu llegir una crònica més completa d’este particular Sexenni dels executors de la ràdio televisió pública dels valencians cliqueu ací.

Lectures

  • 791.922 hits

Comments

  1. Em pareix una protesta una mica light. Aquesta gentola es mereix pitades i llançament d’ous podrits, com a mínim.

Deixa un comentari

Agost 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031